Érd-figyelő

Kell egy hely az érdieknek, ahol összegyűjthetik panaszaikat, észrevételeiket, kommentálhatják azokat, és ahol friss híreket is olvashatnak. Ez az Érd figyelő, a BKV-figyelő és a MÁV-figyelő testvére.

A blog egyrészt saját cikkekből, másrészt a Ti észrevételeitekből készül, így ha van ilyen, akkor a BKV- és MÁV figyelőhöz hasonlóan írjátok meg nekünk az erdfigyelo@gmail.com címre.

Friss topikok

  • szereko: Lám- lám, úgy látszik kifáradt a tisztelt adóalany a meddő ingatlanadó vitában. Az új érdi ingatl... (2010.12.14. 22:10) Az új ingatlanadó jó az érdieknek?
  • nzolta: Jó lenne tudni, hogy a sportcsarnok építésénél mennyire figyeltek oda a megújuló energia hasznosít... (2010.08.22. 08:54) Sportcsarnok helyett kísértetkastély
  • scooby doo: Hát nem nagyon tudtam sajnálni a népet... A Gaskó meg amúgyis egy f@sz. (2009.11.21. 22:01) Már vége is a sztrájknak!
  • rrroka: @effe23: hát ez egy fogós kérdés. a chinoin felé nem szoktak lenni ebek, de egyszer találkoztam ké... (2009.10.06. 06:43) Érden futok
  • scooby doo: @Fricy: A Volán mit követ? Semmit. Pl. a 734 reggel 6:30 körül, nem elég a 20 perc, a Bem téren má... (2009.09.23. 20:04) Ütemes menetrend

Linkblog

Érdkörbe 2009 ősz

2009.09.11. 08:15 rrroka

Süle Zsolttól (szervező, a szakállas ember) kaptam a hírt, és tegnap óta már városszerte láttam is a plakátjait az őszi Érd Körbe kerékpáros felvonulásnak. Szóval jövőhét vasárnap, szeptember 20-án 10 órától belevághatunk, ahogy a szervezők mondják:

„TE még tényleg nem voltál ÉRDKÖRBÉN?

Ezt a csorbát ki kell küszöbölnöd! Hallod? Tudjuk, programod van, és a száj-karate mégis kímélőbb sport, mint a biciklizés. De a városnak szüksége van rád! Olyan, amilyen, de TE most itt élsz, és tudjuk, hogy bringázni akarsz! A családod is biciklizni akar, kérdezd csak meg őket! Jó lesz nekik is, csak még nem tudják!

Látod, az ÉRDKÖRBE miattad van! Letekerünk néhány kört, vigyorgunk egymásra és büszkék leszünk rá, hogy 2009-en vagyunk! Ez az a hely, ahol TE, pont egynek számítasz!”

Ez egy nagyon jó hangulatú közösségi program, mindenkinek ajánlom, a tavaszi figyelmeztetéseimet megismételve: sisak legyen, bringát előtte átnézni és vigyázzatok egymásra! Az előzőn láttam egy-két zakózást, volt komolyabb sérüléssel járó is.
Az áprilisi futamnak volt egy tétje is. Az az iskola, amelyik a legtöbb tanulóval képviseltette magát, egy kerékpártárolót kapott az önkormányzattól. A tárolót a Széchenyi iskola nyerte, ami a napokban el is készült. Így zajlott az építés:
http://picasaweb.google.com/SzechenyiErd/Kerekpartarolo2009#
Majd megnézzük tele van-e… :)


Szólj hozzá!

Címkék: szórakozás közösségi érd érdkörbe

A bejegyzés trackback címe:

https://erdfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr881374505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása